Att rädda liv kräver tid och engagemang: en blick på Storz Duomat och vår väg framåt

Efter tre månaders väntan och intensiv insamling har vi äntligen fått en Storz Duomat till Zaitsevinstitutet för att rädda liv. Ditt stöd är avgörande för att fortsätta vår mission. Var med oss för att ge hopp och vård till de mest behövande. Tack för din donation.

54cda282-ad72-418a-aa70-35d22b58473f

Att vänta på livsviktig medicinsk utrustning är en tålamodsprövande resa. I mitten av november beställde vi en Storz Duomat i förhoppning om att förbättra våra möjligheter att rädda liv. Nu, tre månader senare, når den äntligen Zaitsevinstitutets händer. Men väntan är bara en del av utmaningen. För att finansiera denna utrustning krävdes ytterligare tre månader av hårt arbete och dedikation där vår insamlingsmiddag var kulmen.

Storz Duomat är inte bara en maskin, den är ett verktyg för att rädda liv. Med sin avancerade teknologi möjliggör den snabb behandling av livshotande tillstånd. Den är en kritisk länk i Zaitsevinstitutets strävan efter att ge den bästa vården till Kharkivs patienter.

Men vårt arbete stannar inte där. För att fortsätta leverera denna typ av utrustning och rädda ännu fler liv behöver vi ständigt ditt stöd. Donationer är livsnerven i vår verksamhet, och det är tack vare ditt engagemang som vi kan fortsätta vår viktiga mission att ge vård och hopp till dem som behöver det som mest.

Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad. Var med oss i kampen för att rädda liv och ge hopp till alla som behöver det. Din donation kan vara skillnaden mellan liv och död. Tack för ditt stöd och för att du är en del av vår resa framåt.

7bb8b552-9a34-4f86-af4f-bf8f0d71d4c8

Det mesta på den här vagnen är levererad av Ukraina Medtech.

Var med och bidra

Gör skillnad idag

Tillsammans kan vi ge hopp, lindra lidande och skapa en ljusare framtid för många.