1_j4mQBhi.jpg.1600x1200_q85_remove_alpha

Revolutionerande interventionell medicin: Utforska de avancerade funktionerna hos Philips Azurion 3F15-plattformen

Philips Azurion 3F15 är en avancerad medicinsk bildbehandlingsplattform som är designad för att stödja en mängd olika procedurer inom interventionell radiologi och kardiologi. Den är utformad för att ge läkare och vårdpersonal en kraftfull och mångsidig plattform för att utföra invasiva medicinska ingrepp med hög precision och säkerhet.

Några av funktionerna och fördelarna med Philips Azurion 3F15 inkluderar:

Avancerad bildbehandling: Plattformen använder avancerad bildbehandlingsteknik för att ge skarpa och detaljerade bilder av patientens anatomi i realtid under procedurer.

Integration av multimodal bildbehandling: Den stöder integration av olika bildmodaliteter såsom röntgen, datortomografi (CT) och magnetisk resonans (MR), vilket ger läkarna möjlighet att få en omfattande bild av patientens tillstånd.

Flexibilitet och ergonomi: Azurion 3F15 är utformad för att vara flexibel och anpassningsbar för olika procedurer och kliniska behov. Den har också funktioner för ergonomi för att underlätta arbetsflödet för vårdpersonalen.

Användarvänlighet och intuitivt gränssnitt: Plattformen har ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt som gör det enkelt för vårdpersonal att navigera och använda de olika funktionerna under ingrepp.

Strålsäkerhet: En viktig egenskap är också fokus på strålsäkerhet för både patienter och vårdpersonal, vilket innebär att systemet är utformat för att minimera strålexponeringen samtidigt som det ger högkvalitativa bilder.

Priset är runt €600.000

Var med och bidra

Gör skillnad idag

Tillsammans kan vi ge hopp, lindra lidande och skapa en ljusare framtid för många.