En kväll för Ukraina - gemenskap och hopp

Insamlingsstiftelsen Ukraina Medtech arrangerar stolt denna minnesvärda kväll för att understödja vårt arbete med att förse Zaitsevinstitutet i Kharkiv med kvalificerad och livräddande medicinsk utrustning. Var med och visa din solidaritet genom att delta i denna speciella kväll, fylld med berättelser om vår påverkan, musik och gemenskap. Boka din plats nu för en 3-rättersmiddag och dryck till facila priset av 2000kr, med endast 70 platser tillgängliga.

Vi kopplar upp oss live till Zaitsevinstitutet i Charkiv och Professor Rostislav Smachilo som svarar på frågor om tec utrustning som behövs och har fåtts leverats.

Middagen går av stapeln 8:e Maj, och även denna gång på Spritmuseet.Tiden är även denna gång kl 19.10, samling vid baren för fördrink.

Bokning sker genom betalning till swishnummer 1236042600 (Omnihealth Sverige AB märkt Ukraina) eller som företag kan du få faktura. Stiftelsen är mottagare av donationen, men pengarna hamnar på ett avsett konto i mitt aktiebolag.

5e124f7e-5bfe-4ea0-b593-d4daba6acc5a

En Kväll för Ukraina – Gemenskap och Hopp

Denna kväll arrangeras av Insamlingsstiftelsen Ukraina Medtech! Vi är stolta över att bjuda in dig till denna minnesvärda kväll, där varje deltagande inte bara är en symbol för gemenskap och hopp, utan också en konkret handling för att stödja vårt arbete med att förse Ukrainska sjukhus med livräddande medicinsk utrustning.

Insamlingsstiftelsen Ukraina Medtech arbetar oförtrutet för att förbättra tillgången till kvalificerad medicinsk utrustning i Ukraina. Genom våra insatser att köpa in och leverera dessa livsviktiga verktyg gör vi en direkt och avgörande skillnad för dem som drabbats hårdast av de pågående utmaningarna.

Under denna speciella kväll kommer vi att dela berättelser om vårt arbete, framsteg och hur många liv som har räddats tack vare tidigare donationer och stöd. Tillsammans kan vi fortsätta att göra skillnad och skapa en ljusare framtid för Ukraina och dess invånare.

Genom att delta i “En Kväll för Ukraina – Gemenskap och Hopp” visar du inte bara din solidaritet, utan också din handlingskraft för att göra verklig skillnad. Kom och var med oss när vi samlas för att visa att gemenskap och hopp kan förändra liv.

Priset är 2700kr och inkluderar 3-rätters middag med tillhörande dryck. Antal platser är 70 stycken.

Bokning sker genom betalning till swishnummer 1236042600 (Omnihealth Sverige AB märkt Ukraina) eller som företag kan du fåd faktura. Stiftelsen är mottagare av donationen, men pengarna hamnar på ett avsett konto i mitt aktiebolag. Du får bekräftelse via SMS eller mail.

Meny:

Förrätt: Carpaccio med västerbottenscrisp, kallpressad rapsolja, rökt flingsalt och vattenkrasse

Varmrätt:Röding med rostad blomkålspuré, picklade gulbetor, grönkålschips, brynt smör och dillslungad potatis

Dessert: Creme brulée och kaffe.

Önskar du annan mat än denna meny ber vi dig att kontakta oss.

I slutet av kvällen kommer vi även att delge en viktig händelse.

Datum: Onsdag 3:e April.Plats Spritmuseet, Djurgården. Samling vid baren kl 19.10 för fördrink.

Var med och bidra

Gör skillnad idag

Tillsammans kan vi ge hopp, lindra lidande och skapa en ljusare framtid för många.