Insamling till en aspirator

17/7 startar vi en insamling till en aspirator, kostnad ca 8500€.

Insamling via Swish – 1236042600

(Omnihealth Sverige AB märkt Ukraina)

paypal.me/jonashafs ange Ukraina

1-PIC_PROD_MAIN_OBLIQUE_UP220-1024x768

En medicinsk aspirator är en apparat som används inom vården för att avlägsna oönskade vätskor, såsom slem, saliv, blod och andra sekret, från kroppen. Den används vanligtvis vid medicinska ingrepp, särskilt inom akutsjukvård och kirurgi.

Huvudsyftet med en medicinsk aspirator är att skapa sugkraft eller undertryck, vilket hjälper till att avlägsna vätskor eller avfall från kroppen. Den består vanligtvis av en vakuumficka, en uppsamlingsbehållare eller kanna och anslutande rör. Vakuumfickan genererar sugkraft och rören används för att rikta sugkraften till det specifika området som behöver aspireras. De insamlade vätskorna hålls sedan säkert i uppsamlingsbehållaren, som kan kasseras eller tömmas vid behov.

Medicinska aspiratorer finns i olika former och storlekar, från handhållna portabla apparater som används inom hemsjukvård till större och mer avancerade modeller som återfinns på sjukhus och kliniker. Den vi behöver beställa är en avancerad modell, Karl Storz UP220, vilken återfinns på större sjukhus.

Sammanfattningsvis spelar medicinska aspiratorer en avgörande roll för att upprätthålla fria luftvägar, underlätta kirurgiska ingrepp och hantera olika medicinska tillstånd genom att effektivt avlägsna oönskade vätskor och sekret från kroppen.

Var med och bidra

Gör skillnad idag

Tillsammans kan vi ge hopp, lindra lidande och skapa en ljusare framtid för många.